Duiven uitwisselen of samen kweken?

Omdat ik een ingeteelde familie duiven heb ben ik altijd op zoek naar geschikt kruisingsmateriaal. Misschien u ook wel. In dat geval bent u misschien geinteresseerd om eens met mij duiven uit te wisselen. En als dat wederzijds tot succes leidt dit in de toekomst regelmatig te herhalen.

In het verleden werden regelmatig duiven uitgewisseld met o.a.: Gebrs. Vonk (Nigtevecht), Leo van Leeuwen & Hans van Grieken (Aalsmeer), Arne Porsmose & John Engel (Denemarken), Matt Rakes (Engeland), Bertus Nel (Zuid Africa), Gebrs. Pilunthanakul (Thailand) enz.enz. Allen behaalden diverse nationale overwinningen en grootse successen wat bij mij met hun duiven exact hetzelfde resultaat had. Genoemde liefhebbers heb ik ook geholpen met het selecteren en koppelen van hun duiven.

Heeft u een bijzonder kweekkoppel zitten dat zich via kinderen en kleinkinderen buitengewoon goed heeft bewezen op de wedvluchten en in het kweekhok?

Heeft u via-via of rechtstreeks duiven van mijn soort zitten en bent u er in de kruising enorm goed mee geslaagd?
Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met mij op en email stambomen, prestaties en foto's door.

Een andere optie die wat mij betreft open staat is samenkweken. Mijn voorkeur gaat uit naar duiven die in familie zijn gekweekt. Met sterke ogen. Vitaliteit en erfkracht. Heeft u zulke duiven en bent u geinteresseerd om eens samen te kweken?

Neem dan eens contact met mij op en email stambomen, prestaties en foto's door.

Telefoon: 035-6830285
Email: st.van.breemen@wxs.nl