Home > Uw duiven door mij vakkundig laten selecteren en koppelen

Uw duiven door mij vakkundig laten selecteren en koppelen

De laatste 30 jaar van mijn loopbaan als duivenliefhebber hebben de prestaties van mijn duiven, mijn artikelen en boeken mij bekend gemaakt over de hele wereld. Uit landen zoals Thailand, Zuid-Africa, Australie, de USA, Korea, Engeland, Mexico, Schotland, Belgie, Portugal, Malta, Denemarken kwamen er invitaties om duiven te selecteren en te koppelen. En met succes!

Mijn selectie- en koppelmethode is grotendeels gebaseerd op de methode van Piet de Weerd en wereldwijd succesvol bewezen. Hokken door mij geselecteerd, gekoppeld en voorzien van de juiste kennis om ermee te vliegen hebben zonder uitzondering geweldig gepresteerd. Uw duiven worden beoordeeld d.m.v. de unieke selectiemethode op natuurlijke vitaliteit en in het bijzonder op de zeldzame super energie die de echte super kwekers kenmerkt.

Indien u uw vlieg- en/of kweekduiven vakkundig geselecteerd wilt hebben op vlieg- en/of kweekwaarde dan kunt u daar nu al een afspraak voor maken. Zodra uw duiven zijn uitgeruid in het najaar kunt u tot half januari kunt u hiervoor bij mij thuis terecht.

Telefoon: 035-6830285
Email: st.van.breemen@wxs.nl


Sitemap
Printvriendelijk
Mail sturen
RSS feed

Submenu

Uw naam

Paswoord

Remember me


Steven van Breemen