Home > Boeken: "De Kunst van het Kweken" en "Hints voor Koppelen, Kweken en Selecteren".

Boeken: "De Kunst van het Kweken" en "Hints voor Koppelen, Kweken en Selecteren".

“De Kunst van het Kweken”: Het ultieme e-boek over postduiven(2e Editie) in pdf.

Bent u een duivenliefhebber die meer wil weten over de kunst en wetenschap van het kweken van postduiven? Wilt u alle ins en outs leren van de beste experts op dit gebied? Wilt u uw kennis en vaardigheden verbeteren om betere resultaten te behalen met uw duiven? Dan is dit e-boek absoluut iets voor u!

“De Kunst van het Kweken” is een compleet en praktisch handboek over het kweken van postduiven, geschreven door twee autoriteiten op dit gebied: Professor Alfons Anker en Steven van Breemen. Zij hebben hun levenswerk samengevat in dit e-boek, dat vol staat met waardevolle informatie, tips en adviezen over alle aspecten van het kweken van postduiven.

Dit e-boek is niet zomaar een boek. Het is een interactieve en multimediale ervaring, die u meeneemt op een fascinerende reis door de wereld van de duivensport. U kunt niet alleen genieten van de tekst, maar ook van kijk- en luisterlessen over complexe erfelijkheidskwesties, uitleg over duiveneigenschappen en de beste hokken van vroeger en nu live bezoeken. Daarnaast kunt u een aantal speciale documentaires bekijken, die u meer laten zien over de wonderlijke wereld van de duivensport. Dit e-boek is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te lezen. Het heeft een automatische inhoudsopgave, waarmee u snel naar elk hoofdstuk kunt springen.

Deze 2e digitale editie van “De Kunst van het Kweken” is veel uitgebreider dan de eerste, die 218 pagina’s telde. Er zijn maar liefst 242 pagina’s aan toegevoegd, waaronder hoofdstukken, artikelen en hokreportages die eerder verloren waren gegaan. De tekst van het originele boek is geheel herschreven en zodoende veel beter beschikbaar gemaakt voor alle postduivenliefhebbers.

“De Kunst van het Kweken” is een must-have voor elke duivenliefhebber, die meer wil leren over de kunst en wetenschap van het kweken van postduiven. Het is een uniek e-boek, dat u nergens anders zult vinden. Het bevat een ware schat aan informatie en inspiratie, die u zal helpen om uw passie voor de duivensport naar een hoger niveau te tillen.

Waar wacht u nog op? Bestel nu de 2e digitale editie van “De Kunst van het Kweken” voor slechts 35 euro en ontvang het direct in uw e-mail. U kunt het e-boek lezen op uw computer, tablet of smartphone. U zult er absoluut geen spijt van krijgen!😊"Hints voor Koppelen, Kweken en Selecteren" is eveneens digitaal verkrijgbaar in Pdf.
Dit e-boek telt 295 pagina's en behandelt stap voor stap alle facetten van het kweken van top duiven en het opbouwen van een eigen stam.
De prijs van het e-boek is 25 Euro.

Betaling kan geregeld worden via overschrijving per bank NL50ABNA0546927661 op naam van S.L.M. van Breemen.

Voor buitenlandse overschrijving: de BIC/SWIFT Code is: ABNANL2A  
De naam van de bank is: ABN-AMRO, Gustav Mahlerlaan 10, Amsterdam, Nederland.

Neem na betaling a.u.b. per email contact op zodat ik weet welk boek waar naar toe moet worden verzonden.Sitemap
Printvriendelijk
Mail sturen
RSS feed

Submenu

Uw naam

Paswoord

Remember me


Steven van Breemen